dilluns, 9 de juny del 2008

Dungeons & Dragons 4 Edició



Crec que una imatge val més que mil paraules o sigui que no faré gaires comentaris... :P
Probablement al Juliol podrem comprar també el "Manual del Dungeon Master" i al Setembre la primera guia de monstres "Manual Monstruoso vol. I"

divendres, 6 de juny del 2008

Pagesos a Figueres

Si, encara que a simple vista no ho semblen els dos pagesos que surten al vídeo són l'Angie i l'Ivan!! Però el nadó gegant que hi ha és la Mireria (si, si, la directora de Drakonia!!)

Això no és ben bé en el que jo pensava quan em deien que anaven a ajudar als de Drakonia... jo me'ls imaginava amb espases i no amb cebes.... :P


Les primeres jornades de rol a Fontcoberta

Bé, ja no hi ha gaire més a dir de les jornades de rol a Fontcoberta. Per tal de no allargar gaire més la cosa, us penjo les fotos de les jornades.

Partida: Advanced Dungeons & Dragons




Aquesta va ser la primera partida en començar. Tot eren jugadors novells i un master que feia molts anys que no dirigia cap partida. Tot i així va ser una molt bona partida! ;P





El master intenta explicar-se detalladament! Ho aconseguirà?







Partida: Warhammer 40.000



Tot i no ser un joc "comercial", la partida va anar bé, i segur que aviat tornarem a presentar aquest joc.
A les fotus ja es veu que el master disfruta fent la seva feina...













Partida: Cazatesoros



Aquest va ser un dels jocs no "comercials" que es van presentar en les jornades. Però amb un nom com "Cazatesoros", crec que podria atraure a molta gent a jugar. Té molt bona pinta...






Aquí veiem com la master (si, les dones també poden jugar a rol), fa servir les noves tecnologies per dirigir la partida.






Partida: Infinity




Aquí la última partida de la jornada, un joc de rol basat en el joc de miniatures Infinity.






Aquesta partida la van jugar els veterans. També tenen dret a jugar els més vells, no? ;P

dimarts, 3 de juny del 2008

La Taverna de Jabba

Durant les jornades de rol de Fontcoberta, vam donar a conèixer, ja de manera més oficial, l'associació. Aquesta ens permetrà organitzar activitats per tothom qui hi vulgui participar, i donar a conèixer el mon del rol, i la cultura que l'envolta. Espero que gràcies a l'associació aviat puguem contar els membres de l'associació a desenes!

Per que es vegi qui som i que fem, vam crear uns tríptics que vam oferir gratuïtament durant les jornades. Aquí els podeu veure:




Felicitats, Adri! El tríptic t'ha quedat genial!

Jornades de Rol a Fontcoberta


El passat dissabte 31 de maig, vam poder gaudir d'unes jornades de rol gratuites i obertes a tots els públics al centre cívic de Can Jan de la Farrés, a Fontcoberta.

Com sol passar, van començar amb una estoneta de retard, degut a problemes "tècnics" i de planificació que sempre sorgeixen a última hora. Tot i aixó, vam poder veure cares noves, i ens ho vam passar bé.

La tarda va començar amb una xerrada a càrreg dels membres de la recent fundada "Associació Juvenil La Taverna de Jabba de Fontcoberta", sobre els jocs de rol en general, per centrar-se després en diferents jocs i diferents ambientacions que es van poder jugar aquella mateixa tarda.

Esperem que se'n puguin organitzar més sovint, i que cada vegada poguem atraure a més gent. Com més serem més riurem!! ;P

Combat a les portes de la ciutat

Després de molts dies d'assaig, de menjar de bocatta, i d'anar amb presses, vam poder fer una coreografia al I ReV Medieval de Fontcoberta. Val a dir, que la lluita la vam fer després de tot un dia d'anar amunt i avall, i per tant no va quedar tant vistosa com ens hagués agradat.
Pel pròxim ReV espero que n'hi hagi més, i que mica en mica ens surtin millor!!
De moment us deixo per aki el video que demostra els nostres esforcos.



PS: Gràcies a en Sergi, que s'ho va currar molt, en molt poc temps i sense cap mena d'experiència prèvia! ;P