dimecres, 18 de febrer del 2009

Novetats Devir: "GUÍA DE CAMPAÑA DE LOS REINOS OLVIDADOS "



Finalment sembla que aviat podrem gaudir d'aquest suplement llargament esperat per la majoria de seguidors de la nova edició de D&D4. Segons la web oficial de Devir, serà molt aviat, tot i que encara no ha especificat cap data en concret; segons fonts no oficials (rumors), Devir podria llançar a quest magnific suplement el 20 de Febrer.
Per ara, Devir ja ens ha penjat a la seva web oficial alguns avançaments del llibre, juntament amb una petita resenya. Dels avançaments, cal destacar el pdf de les primeres 14 pàgines del capítol destinat a les diferents regions de Faerûn. Però a la web també hi trobarem 2 pdf's més, un amb l'índex del llibre, i un altre amb un magnific mapa de tot el continent.
Esperem que els grans canvis que s'han produit a Faerûn per a poder adaptar el mon a la nova edició de D&D, no siguin un impediment per poder continuar gaudint d'hores i hores de joc explorant els "Reinos Olvidados".

dimarts, 17 de febrer del 2009

Novetats d'OkGames Febrer 09


Primer de tot passo a comentar la nova proposta d'OkGames, un concurs creatiu d'aventures originals per a la nova edició de D&D anomenat "OkGames Adventure Kingdom"! Les bases del concurs les podeu trovar aqui, però s'ha de destacar que és una gran proposta, ja que tots aquells masters que ens hem passat hores escrivint, tindrem per fi l'oportunitat (si quedem entre els tres primers qualificats) de veure les nostres aventures publicades i a la venta per a tota la comunitat rolera hispano parlant!

La veritat és que la iniciativa s'agraeix, ja que a diferència de la majoria d'editorals, OkGames compta amb la comunitat rolera per fer, dissenyar, crear i distribuir rol!







I la següent proposta d'OkGames és la d'oferir a la comunitat rolera, la possibilitat de ser "Master Oficial d'OkGames"!
Els masters, hauran de dirigir partides d'una de les linies d'OkGames (cada master s'especialitzarà en una sola linia). Les partides podran ser partides de demostració en botigues, o en els tornejos oficials anomenats "Dungeon Aventuras Expediciones".
A més els masters oficials gaudirant d'una serie d'avantages exclusius, com accés a material promocional, posters, descomptes especials al adquirir material d'OkGames, etc. Però no tot son avantatges, els masters també tindran responsabilitats, ja que seran els encarregats de representar els nous productes d'OkGames en tornejos i partides de demostració, o sigui que gran part de l'èxit o el fracas dels productes recaurà sobre ells.

Si voleu més informació sobre el tema, no deixeu de visitar:
http://okgames.es/indexb.php?art=2