dimarts, 26 de maig del 2009

Nova linia de productes de Fat Dragon Games

Fat Dragon Games acaba de llançar al mercat una nova linia de productes centrada en terrenys 2D i especialment pensada per a les economies de tots els jugadors: COOPER DRAGON.



Aquesta nova linia, a diferència d'altres productes no inclou cap mena d'escenografia en 3D, i s'especialitza únicament en el terreny de joc. Cada llançament d'aquesta linia constarà de 25 plantilles (o "baldosas de dungeon" com en dirien els de Wizards).

Els que ja coneguin aquesta casa, segurament trobaran que aquest producte és similar a altres linies, però la veritat és que hi ha alguns canvis bastant significatius:
  • Han rebaixat el preu: per només $3.99 (uns 3€ al canvi) podem tenir un nou dungenon.
  • Han millorat el disseny: aquest dungen, tot i les similituts que pot tenir amb altres productes, te un disseny i unes textures molt més acurades i elegants.
  • Han eliminat accessoris 3D, de manera que si ja en teniem d'altres productes, no hagim de tornar a pagar per ells.
Sembla que la crisi també ha arribat al món del rol, i algunes cases comencen a rebaixar preus. Segur que aquesta proposta serà ben rebuda per tots els masters que disfruten fent nous dungeons i per tots els jugadors que els exploren!

dimecres, 20 de maig del 2009

Novetats Devir: Manual de los Planos

Realment Devir és una editorial molt desconcertant: és capaç de passar-se mesos sense publicar cap llibre nou de D&D, i tot seguit, i en un espai de menys d'un mes llançar al carrer tres dels manuals més esperats pels jugadors de D&D.
Dons bé, tal i com diu el titol d'aquest post, aviat podrem gaudir del "Manual de los Planos" de D&D4! Devir ha anunciat ja que cap a mitjants del proper mes de Juny (data prevista el 19 de Juny), ja podrem tenir aquest nou suplement de D&D4.



A la web oficial de Devir, es pot descarregar ja l'índex de continguts i un extracte que parla de la ciutat de bronze.
Després de tots els canvis que hi ha hagut entre les diferents versions de D&D, aquest manual serà de compra obligada per a tots aquells que vulguin saber com ha afectat a la resta de plans la "Spellplague" que va deixar els "Reinos Olvidados" realment molt cambiats.
Esperem que després d'aquest anunci oficial, els de Devir no es retrassin...

Novetats Devir: Guia del Jugador de los Reinos Olvidados

Sembla que Devir s'està començant a posar les piles, i si aquest mes no en teniem prou amb "La bóveda de los Aventureros", a partir del pròxim dia 22 de Maig, podrem gaudir també de la "Guia del Jugador de los Reinos Olvidados", un manual imprescindible per a tots aquells que vulguin ambientar les seves partides en l'extens món de Faerun en aquesta nova edició.



Aquesta guia incorpora dues races principals i tipiques de Faerun, com son els Drow i els Genasies, de manera que poguem crear personatges jugadors d'aquestes dues races. Com a novetats de clases, ens podrem trobar amb el "Mágico de la espada", amb el "Marcado por los conjuros" i amb un nou pacte, el "pacto oscuro" per a crear Brujos, juntament amb un bon afegit de "sendas de parangón" de totes les classes.
També hi ha la novetat dels "trasfondos", que ens permetrà dotar als nostres personatges amb algunes habilitats extres en depenent del seu origen. I com no podia ser d'una altra manera, també podrem gaudir de noves "Dotes" i nous rituals.
Per acabar el llibre, ens trobarem amb un capitol dedicat a tot el que fa referància al pas del temps a Faerun: Deus, calendaris, cens dels anys, etc.


dilluns, 11 de maig del 2009

The Hunt for Gollum



La caça de Gollum. 

Uns anys després de l'estrena de la mítica trilogia de "El senyor dels anells" de la mà del director Peter Jackson, i esperant encara l'estrena de "El Hobbit" que apareixerà probablement al 2012 de la mà de Guillermo del Toro, ens arriba ara "The Hunt for Gollum". 

The Hunt for Gollun (la caça de Gollum, en català), és un curtmetratge d'uns 40 minuts de duració realitzat a Anglaterra per un grup de fans. Amb un pressupost de tansols 3000 lliures esterlines, han aconseguit crear una precuela del que va passar abans de la guerra de l'anell, i després de dels fets narrats en el Hobbit amb una qualitat que realment sorprén!

El curtmetratge és totalment gratuit, i es pot veure directament i en alta qualitat des de la web oficial www.thehuntforgollum.com, des de la que també us podeu descarregar més continguts (fons de pantalla, banners, etc.) i també hi podreu veure els trailers d'aquest magnific curt.
Tot i que per la gent que no es defensa gaire amb l'anglés, també es poden trobar ja les versions subtitulades en castellà i en català.

El curtmetratge, ja ha estat presentat al festival de ciència ficció SCI-FI-LONDON. Esperem que aconsegueixi molts premis!


dimarts, 5 de maig del 2009

Novetats Devir: La Bóveda de los Aventureros

Ha costat, però ja tenim a les botigues un nou suplement de la nova edició de D&D: "La Bóveda de los Aventureros".



Aquest suplement d'unes 200 pàgines, és un extens inventari d'objectes màgics i equip divers que es podrà utilitzar en les nostres aventures; gràcies a que és un suplement genèric i a la seva varietat, ens servirà per a qualsevol univers en el que volguem ambientar les nostres partides.
És un llibre pensat per a Masters, per tal que puguin oferir recompenses adecuades als jugadors que les mereixen, ja sigui el que es podria trobar dins d'una guarida de kobolts com les arques repletes d'or i objectes d'algun imperi antic i oblidat.
Els jugadors probablement seran els que més es deleitaran fullejant les pàgines d'aquest llibre en busca d'aquell complement especific per al seu personatge, però el més probable és que acabi siguent el master el que decideixi quins són els objectes que acabaran duent els personatges jugadors.
En definitiva, un suplement molt recomanable per a grups de jugadors habituals de D&D.
La nota negativa, en aquest cas i com ja comença a ser costum, se l'emporta l'editorial Devir, ja que a diferència de la majoria de les editorials del sector, Devir oblida totalment als seus clients, no dóna practicament cap mena d'informació sobre el llançament dels seus productes i ni tansol es preocupa de tenir la seva web minimament actualitzada i al dia. Una llàstima.