dijous, 19 de novembre del 2009

Lliga de Blood Bowl a Girona




El proper dia 27/11/2009 comença a Girona la lliga de Blood Bowl, i les inscripcions estaran obertes fins al proper dia 24/11/2009. Si sabeu jugar i voleu enfrentar-vos a nous reptes, aquesta és una gran oportunitat; i si per contra sou novells i voleu aprofundir en tactiques o simplement en voleu disfrutar, no deixeu d'inscrivir-vos aquesta temporada!

dimarts, 3 de novembre del 2009

Archiroleros: El Ezine

Ja fa uns mesos, que dins del portal d'Archiroleros es va començar a gestar la ideia de crear un ezine fet pels aficionats i dirigits als aficionats de D&D. Dons bé, des del dia 31 d'octubre, ja podem disposar del número 00 d'aquesta impresionant revista rolera creada per la comunitat.



En aquest primer número, que consta de 78 pàgines a tot color, ens presenten una sèrie de material destinat integralment a la darrera versió de D&D que està distribuit en tres grans blocs:

  • Articles
    • Aquí hi trobarem un interessant article sobre l'estructura de la narració orientada a les partides de rol i alguns recursos cinemàtogràfics que ens poden servir com a ajuda.
    • El segon article d'aquesta categoria és una anàlisi de l'aventura H1. La Fortaleza del Pàramo Sombrio, el primer mòdul que va aparèixer en castellà per a aquesta nova versió de D&D.

  • Aventures
    • En aquest primer número si hi ha inclòs la traducció de la primera part de la campanya "Scales of War" apareguda originariament en el número 156 de la revista Dungeon de Wizards.

  • Recursos
    • Per tancar aquest impresionant número 00, a l'enzine hi podrem trobar la traducció al castellà de la fitxa de D&D4
Espero que aquest sigui el primer d'un gran nombre de revistes que encara estan per arribar!