dissabte, 12 de desembre del 2009

Cronicas Drakonianas finalistes als Premis INVI

S'han quedat a les portes de poder ser els guanyadors dels premis aquest any, però al final no ha pogut ser. Tot i això, ser finalistes és realment tot un reconeixement a la bona feina realitzada, i dóna encara més empenta a tots els que lluiten (i treballen) per aquest gran projecte de la companyia Drakonia.
De les tres categories de premis INVI, Cronicas Drakonianas lluitava per guanyar en la categoria de ficció (tot i que potser una categoria de fantasia hauria estat molt més encertada), però al final el primer premi se'l va endur una pel·lícula de ciència ficció anomenada "El cosmonauta".

I per anar obrint boca, aquí us deixo un petit tràiler sobre un dels personatges de la sèrie:




Des d'aquí només em resta desitjar molta sort a Drakonia en el seu fabulós projecte: Cronicas Drakonianas!

dijous, 3 de desembre del 2009

7a Trobada de Jocs de Taula a Sant Narcís

Dons si, ja en porten 6 i aquesta serà la 7a trobada. Sembla però que aquesta vegada hi haurà algunes activitats addicionals: a part de poder gaudir de qualsevol joc de taula que hi pugui haver durant la trobada, o que qualsevol vulgui portar i compartir amb els demés, aquesta vegada hi haurà una important participació de la recent creada "CAWA", una associació de Girona que pretén ser el refent en wargames, i que ens oferirà durant tot el dia partides de presentació de Blood Bowl, i partides a DBMM (joc de miniatures de recreació històrica). A més, durant el matí podrem assistir a la presentació del joc de rol "Tíbet", en català.




Així dons, el 19 de Desembre no us perdeu aquesta fabulosa trobada!