dijous, 28 de gener del 2010

El Mallol

Ja fa algun temps que no penjo res relacionat amb mercats medievals, i la veritat és que no tinc material nou, així que me decidit a penjar algunes fotos i vídeos de la fira de Sant Nicolau que es va celebrar el passat desembre al Mallol, a la Vall d'en Bas. Aquesta fira, tot i que potser no està considerada com a medieval, te moltes similituts, i fins i tot vaig poder veure (després de molta estona esperant) un molt bon espectacle de la companyia de teatre d'acció Excalibur.
La fira en si és bastant petita (no gaire més d'una cinquantena de parades), però tot i això el poble, amb els seus carrers estrets, amb cansades pujades i amb arquitectura bastant antiga, ens ajuda fàcilment a pensar que estem visitant un poble medieval.

Bé, no m'enrotllo més, i us deixo gaudint de les fotos:



L'espectacle va ser bastant llarg, però en cap moment es va fer pesat; així dons vam poder gaudir d'una petita obra de teatre amb tocs d'humor, fantasia, acció, foc i algunes altres sorpreses... M'agradaria destacar també la presència de molts actors sobretot actrius, que si no recordo malament n'hi havia 4! Un fet a tenir en compte en aquest tipus d'espectacles.

Aquí en podreu veure uns fragments:




dijous, 14 de gener del 2010

Seguiment de la lliga de Blood Bowl

Com ja vaig dir fa algunes setmanes, la CAWA està organitzant una lliga de Blood Bowl presencial a Girona. En aquests moments ja ha finalitzat la segona jornada, i en breu començaran els partits de la tercera. Tot i que l'inici de la lliga va ser una mica complicat, sembla ser que tots els entrenadors ja s'han posat en situació, i la lliga comença a avançar a bon ritme. Per tal que us en feu una idea de com està anant tot plegat, us deixo per aquí algunes fotos del desenvolupament dels partits de la segona jornada:













Aquestes són les fotos dels 3 partits simultanis que es varen fer durant la segona jornada de lliga.

dimecres, 13 de gener del 2010

D&D4: Fulla per controlar els punts de vida

Per acabar de completar les fitxes de personatge que ja vaig penjar aquí en el seu moment, he creat unes fulles per portar el control dels punts de vida dels nostres personatges, de manera que la fulla principal no quedi ressentida de tant apuntar i esborrar.



Aquí podeu veure com queda la fulla un cop retallada.
Per descarregar-la podeu fer-ho des d'aquí. Ara només us cal imprimir-la i retallar-la.

dilluns, 11 de gener del 2010

Drakonia News

Notícies fresques de la companyia Drakonia:




Sembla ser que els rumors de que aviat veurem el primer capítol de les "Crónicas Drakonianas" son certs... Ja ho estem esperant amb candeletes!!!