dimecres, 19 de maig del 2010

Novetats Devir: Maig 2010

La veritat és que feia molt temps que no dedicava cap entrada al blog sobre les últimes novetats de Devir en D&D, però és que des de l'última entrada no hi ha hagut, pràcticament, novetats; i les poques que hi ha hagut han trigat molt temps a veure la llum.
Així dons, començaré fent-vos un petit resum del que ha sortit últimament, i després passaré al que està per venir.

A principis d'any el planning era que fins al mes de juny sortissin a la venta entre 1 i 2 manuals (o aventures) per mes segons aquest esquema:

Gener: "La pirámide de las Sombras"
Febrer: "El rey de las madrigueras de la guarida del Trol" i el "Manual de monstruos 2"
Març: "Guia del Dungeon Master 2"
Abril: "El enclave de la Reina Demoníaca" i la "Dragon Magazine Anual 2009"
Maig: "Tumbas abiertas" i "Asalto a la fortaleza de la Sierpe nocturna"
Juny: "Arcane Power"

La Piramide de las Sombras i el Manual de monstruos 2, van trigar molt a sortir, però segur que la majoria de fans de D&D ja els tenen a les seves estanteries.
La Guia del Dungeon Master 2 acaba de sortir, i encara no es troba a totes les botigues, però segur que en poc temps es podrà trobar arreu.





A partir d'aquí, la resta de novetats encarà esta per sortir. En breu però, s'espera la sortida (anunciada ja oficialment per Devir) de El rey de las madrigueras de la guarida del Troll, la primera d'una série d'aventures per PJ's de nivells de "parangón" que esperem que Devir no trigui a publicar.


Tot i que està prevista la seva sortida per a finals de mes, podria retrasar-se (com és habitual) fins a principis o mitjans del mes que bé.

Dons bé, dels 9 possibles manuals que s'havien de tenir publicats al mes de Juny, a mitjans de maig en portem 3 (+ 1 a mitjes): només ens en falten 5! Així dons, si tenim sort i el ritme de Devir no canvia, cap finals d'any podrem veure publicats tots els manuals anunciats pel primer semestre de l'any.

dilluns, 3 de maig del 2010

Dakonia Newsletter - Abril 2010

Dons aquí us deixo la última newsletter que avui mateix ha enviat Drakonia. Aquesta vegada entre les novetats hi podreu veure l'escola de cavallers, el nou torneig que es va estrenar a hostalric, i la presentació en societat de les Cròniques Drakonianes.