dimecres, 28 de gener del 2009

Novetats D&D4: "El Laberinto de la Espira del Trueno"

Per fi, ara que ja s'acaba el Gener, Devir ha publicat un nou mòdul-aventura per la última de les edicions de D&D. Aquest mòdul, anunciat ja fa temps és "H2 El Laberinto de la Espira del Trueno", que arriba a les botigues només amb tres mesos de retard, segons la programació prevista per Devir durant el mes d'Octubre. Però be, millor tard que mai!




El modul en si, és la continuació perfecta de "H1 La Fortaleza del Páramo Sombrío", i ens permetrà pujar als nostres personatges fins al nivell 6. Tot i això, no és obligatori haver jugat el primer mòdul, i qualsevol master com cal, pot adaptar perfectament aquest mòdul en la seva pròpia campanya. En aquesta aventura ens enfrontarem a alguns dels habitants de la "Infraoscuridad", a esclavistes, a gnolls, i a d'altres enemics que ens anirem trobant pel camí, mentre visitem antigues ruines Minotaures o un antic laberint!

Vista la gran qualitat del primer mòdul d'aquesta sèrie, esperem que aquesta continuació estigui al nivell de la primera, tot i el poc marketing que n'ha fet Devir.