dilluns, 26 de gener del 2009

Novetats D&D4: "Mercenarios de Punjar"


OkGames és una nova editorial que no fa gaire ha començat el seu rodatge en aquest dificil camí que és el publicar material "roler". D'aquesta editorial ja en vam parlar en un altre article. Però el tema que avui comentaré és la seva involucració a favor de D&D 4 edició. I és que l'editorial està començant a traduir moduls al castellà per a aquesta nova edició. I no ho podia fer de millor manera que començant a traduir els mítics "Dungeon Crawl Classics" de la famosa Goodman Games, que ha decidit re-batejar com a "Dungeon Aventuras".



La traducció comença amb "Mercenarios de Punjar", però tot seguit tindrem a les nostres estanteries "Las Forjas del Rey de la Montaña" i "La Isla del Draco Marino". Aquests tres fantastics mòduls estrenen la linia de "OkGames Fantasía", que esperem que contindrà moltes més coses.

Aquest primer mòdul ens durà a la ciutat portuaria de Punjar, també coneguda com "La Joya sin Lustre", on aventurers provinents d'arreu trobaran aventures, emoció, entre un munt de carrers plens de rates. Trames obscures i extranyes que faran estar atents a tots els jugadors.

El mòdul, de 64 pàgines impreses en blanc i negre, inclourà un mapa de batalla a color i desplegable dels principals escenaris de l'aventura, per poder jugar amb les nostres miniatures. A A més, OkGames ha posat a disposició de tothom uns quants fitxers descarregables relacionats amb aquest mòdul. Si en voleu veure algun detall, passeu-vos per la botiga l'OkGames, on han instal·lat un pre-visualitzador, que ens deixa veure les primeres 6 pàgines d'aquest fantàstic mòdul.

En la pàgina principal d'OkGames, ja tenen un comptador "marxa enrera", que compta, segon a segon, el temps que falta pq aquest fantastic mòdul pugui veure la llum.

Així dons, sembla molt clar que tot i la politica restrictiva de la nova llicència dels de Wizards per a aquesta nova versió de D&D, comença a haver-hi companyies com OkGames, que lluny d'intimidar-se o de continuar publicant material d'edicions velles, aposten pel canvi i ataquen amb força publicant material compatible de la millor qualitat.