dijous, 13 de novembre del 2008

OkGames: La nova revista de rol


Tots els veterans en el mon del rol, recordarem sempre la nostra llegendaria i primera revista de rol: LIDER. Aquesta revista va ser una finestra oberta a un mon de rol, fantasia i frikisme en una epoca en que internet i les noves tecnologies tot just començaven a veure la llum. Molts erem els que seguiem la revista, i molts vam ser els que varem plorar la seva desaparició.
Ara, després de molts anys de la desaparició de la revista LIDER, ha aparegut una nova revista de rol: OkGames.
OkGames és una revista que parla de rol. Hi podrem trobar noticies, i uns grans reportatges sobre les últimes novetats del mercat. Actualment OkGames és de publicació bimestral, i no la trobareu als quioscs ni a les llibreries ja que és totalment gratuita i online. Actualment compta amb la col·laboració de molts aficionats i d'alguns professionals que treballen durament per tal que la revista pugui sortir puntualment cada dos mesos. En el moment d'escriure aquest article, ja són dos els numeros publicats d'OkGames, i el tercer està a punt de caure!
OkGames és també el nom d'una nova editorial que s'encarrega de la revista. L'editorial també te entre mans alguns projectes com "Cthulhutech" en espanyol i "OkGames Fantasía", un projecte envoltat de foscor i misteri.
Si voleu coneixer més a fons tot aixó, no us oblideu de deixar-vos caure per la seva web, i també pel seu fórum.