dimarts, 25 de novembre del 2008

I LanParty a Fontcoberta

El 15 de novembre d'aquest any, es va realitzar la primera LanParty (o connectada) al poble de Fontcoberta. La "posada en escena" va ser realitzada pels membres de l'associació juvenil La Taverna de Jabba, i es va realitzar al local de "Can Jan" de la Farrés.
Els gammers i els aficionats als jocs d'ordinadors, van començar a arribar a les 9:00 del matí, tot i que l'obertura oficial va ser a les 10:00. Durant tota la jornada, La Taverna de Jabba va oferir als seus participants servei tècnic informàtic, gratuit per qualsevol problema que pogues sorgir i que impedís gaudir al màxim de la jornada. Pels participants que ho van voler, també es va disposar d'una consola Wii amb varis jocs. Durant tot el dia, tampoc hi va faltar el servei de bar, on els famosos "planxats de nutella" van ser els grans triunfadors de la jornada.

Durant tot el dia, les partides en xarxa van ser omnipresents!




Les posses típiques per les fotos...


Quan sorgien problemes, els informàtic ajudaven.



I quan es van cansar de tant PC, es van posar a jugar a Warhammer!!




La festa es va donar per finalitzada a les 10:00 de la nit. Un cop tot recollit, ja només ens queda restar a l'espera de la següent!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Zat aquest blog és genial! tu curres un pilo, per cert, al ReV els novells també farem com als videos?? :-OO xD

ZAT ha dit...

Gràcies Serrak!! Els videos, suposo k et refereixes a les coreografies! jejeje. Les coreografies que has vist, han estat assajades i els que les hem fet, hem anat a classes amb gent que es dedica a aixó! O sigui k abans de fer cap "lluita d'espases", t'aconsello que vagis a classes!! ;P Un cop sàpigues que són i com es fan per exemple, un tajo, un rebés, una parada en 3a, o una rutina, llavors ja en parlarem de fer lluites amb armes reals en els REV!! ;P