dijous, 13 de novembre del 2008

World Works Games


I continuant amb la línia d'empreses que es dediquen a l'escenografia en 3D per a qualsevol joc de miniatures, us presento a World Works Games. Aquesta empresa fundada al 2002 crea i ven escenaris totalment en 3D i tot i que també te altres tipus d'accessoris com aventures o ajudes de joc entre d'altres, em centraré únicament en la part més gran: l'escenografia.




La seva escenografia, al igual que la d'altres empreses, està pensada per a ser impresa en DIN A4. Un cop impresa podrem muntar pràcticament qualsevol mena d'ajuda visual que necessitem per a les nostres partides de miniatures o de rol. Des d'un llit o un armari a un gran i complex castell medieval, passant per una estació espacial o un temple d'algun deu oblidat. Els seus dissenys estan englobats en "Fantasia", "Modern", "Ci-Fi", "Pirates" i "Terror".





Si entreu dins la seva web, descobrireu que la quantitat d'escenaris que recreen els seus productes és realment immensa, i que la qualitat dels seus dissenys és la millor que he trobat en aquest tipus de productes. A més, tot el que venen es pot comprar directament des de la seva pàgina web.



Si us pensàveu que ja ho havíeu vist tot, us equivocàveu. World Works Games és la "casa gran" de l'escenografia en 3D a internet.