dilluns, 2 de març del 2009

Crónicas Drakonianas



Ja fa molt temps que sento parlar a la companyia de teatre Drakonia, del projecte de "Crónicas Draconianas", però finalment sembla que el projecte està passant a ser una realitat. Des de fa unes poques setmanes, la web de les cròniques drakonianes ha deixat de ser un simple anunci, a ser una web imponent, on ja hi podem trobar un forum, videos, fotos, i un munt d'ambientació sobre les cròniques.
Les cròniques, són una serie de fantasia medieval, rodada totalment en plan "amateur", però escenificada per una gran companyia de teatre d'acció. El resultat, una sèrie gratuita que es podrà seguir capitol a capitol (o websodio a websodio, com en diuen els de Drakonia), a la seva web.
Actualment, i degut a la complexitat de fer una serie d'aquestes caracteristiques, es fa difícil posar una data concreta per saber quan estarà disponible el primer websodio, però de moment a la web tenim molta informació per anar obrint boca, juntament amb dos videos on ens presenten 2 dels protagonistes principals. A més, pels jugadors de rol, veureu que les descripcions dels personatges estan fetes al més pur estil "roler", amb puntuacions de caracteristiques incloses!!!

Voleu veure una serie d'intrigues, combats, llegendes i màgia?? Dons no us perdeu les "Cronicas Drakonianas", un nou projecte de la companyia de teatre d'acció Drakonia.