dimarts, 21 de juliol del 2009

Nominats als ENnie Awards 2009


Per a tots aquells que no ho sapigueu, el ENnie Awards són el premis més prestigiosos que hi ha relacionats amb el món del rol. Aquests premis s'entreguen durant el GEN CON que es celebra anualment a Indianapolis.

El passat 19 de Juliol va ser l'últim dia per presentar les nominacions (que podeu consultar aquí), i a partir del proper 24, tots els aficionats ja podran votar.

Entre els nominats més destacats d'aquest any, i no per això menys previsibles, estan White Wolf amb 14 nominacions, Wizards of the Coast amb 11 nominacions (la majoria per productes relacionats amb D&D4), Green Ronin amb 6 nominacions, Paizo amb 5 nominacions, i molts altres no tan coneguts en aquesta banda de l'oceà. I faré especial menció a la petita empresa de Fat Dragon Games, que per tercer any consecutiu ha tornat a estar honrada amb una nominació en la categoria de "Best Miniature Product". A veure si aquest any hi ha més sort, i pot aconseguir el primer premi!

Ara ja només queda esperar a que el proper 14 d'agost es celebri la cerimònia dels ENnie Awards durant el Gen Con d'aquest any per poder conèixer qui són els grans guanyadors d'aquest any.

4 comentaris:

Quim ha dit...

Home, altres nominats com 3:16, Chutulhuteck i Don't lose your mind (de Don't Rest Your Head) d'Evil Hat (ambdós properament publicats per Ok Games a Espanya), Mouse Guard, Anima/Dark Heresy (publicats aquest per Edge)i molts altres de ben segur que també són molt coneguts en aquesta banda de l'oceà... ;)

ZAT ha dit...

Si, i tant que són molt coneguts, però a part de White Wolf, si t'hi fixes he anomenat les editorials que tenen més a veure amb el gènere medieval... que a fi de comptes és la base del blog! ;)
I si algú vol veure tota la llista de nominats, amb els productes específics que han estat nominats a cada categoria, només cal que es passi per aquí: http://www.ennie-awards.com/nominations/nominees.asp

Quim ha dit...

Ah! Ups, perdó :)

ZAT ha dit...

Jejeje!!
No tranquil, no hi ha res a perdonar. Que segur que alguns dels que llegeixin l'article també els hi ha agradat la informació que has comentat!