dilluns, 7 de setembre del 2009

10 é aniversari d'Edge

Dons si, el dia 09-09-09 Edge Entertainment celebra el seu 10 é aniversari, i ho fa d'una manera realment espectacular!

Per una banda, i tal i com ha anat fent durant uns quants mesos, Edge sortejarà entre tots els usuaris que pertanyin a la seva comunitat una sèrie de regals. La diferència aquesta vegada, radica en que els regals no estan predefinits, i per tant no es sortejaran 10 regals entre 10 usuaris, sinó que es triaran a l'atzar 10 usuaris, i se'ls hi regalarà un dels productes que tinguin a la seva "wishlist". La wishlist és una llista configurable per cada usuari, on s'hi poden posar els jocs que més t'agradaria tenir. És molt útil per que es pot enviar per correu electrònic a amic o familiars abans del teu aniversari o de nadal, perquè vegin que és el que vols, i et regalin alguna cosa que realment et faci il·lusió.
I per altra banda, Edge farà durant 3 dies una oferta especial d'aniversari rebaixant una gran quantitat de productes (més de 100), de manera que siguin assequibles per a tothom. Realment és un gran moment per aconseguir aquells jocs més cars a preus (segons diuen els d'Edge) molt baixos, tot i que no han especificat quin seria el percentatge de descompte. Avisen però que això no són saldos. Passats els 3 dies que durarà la promoció (9, 10 i 11 de setembre), els preus tornaran a ser els de sempre. També han remarcat, que tot i que hi haurà molts jocs "de sempre", també posaran en oferta molts jocs actuals i molt populars.


Realment s'agraeix veure editorials "roleres" que saben fidelitzar els clients, mantenir-los contents i crear comunitat! Un 10 per Edge!!!