divendres, 18 de setembre del 2009

HEX MASTER

Fat Dragon Games acaba de llençar al mercat una nova linia de productes completament desvinculada del que ja ens te acostumats (escenaris 2D o 3D per rol de taula o wargames basats en quadricules): HEX MASTER.

Aquest és un producte totalment compatible amb el famós joc Heroscape, que ens permetrà ampliar el terreny de joc de manera fàcil i ràpida. Heroscape és un joc de miniatures basat en un taulell que es munta amb fitxes hexagonals i que ens permet crear escenaris 3D per tal que el terreny de joc sigui sempre diferent. Perque us en feu una ideia, aquí us en deixo un parell de fotos:


Caixa bàsica d'Heroscape


El que es pot arribar a fer...

Així dons, aquest nou producte de Fat Dragon Games, està especialment indicat per a poder ampliar el terreny sense haver de deixar-se la nòmina comprant peces adicionals.




Aquest producte surt en un moment més que bó, ja que a l'últim Gen Con, la multinacional Hasbro (la propietària d'Heroscape), va donar a conèixer el Master Set 3 d'aquest famós joc: Dungeons & Dragons!




Finalment només comentar que tot i que sembla bastant clar que HEX MASTER és un producte clarament dedicat a jugar-se juntament amb Heroscape, val a dir que també podria servir per qualsevol joc que utilitzi caselles hexagonals com a base.