dijous, 15 d’octubre del 2009

Aloja: colapse total!

El passat cap de setmana del 10 i 11 d'Octubre, es va celebrar a Banyoles la primera fira Medieval Fantàstica, la qual realment va tenir una gran acollida per part del gran nombre de visitants que hi van assistir.

Aquí us deixo el tràiler de presentació que es va fer especialment per a la fira.





La fira, tot i no comptar amb un marc tant bó com tenen altres fires de la zona (Peratallada, Besalú, etc), va ser prou entretinguda, i la gent d'Alma Cubrae (l'eix central i organitzadors de la fira), van estar prou encertats a l'hora de fer ambientació i espectacles.

Aquí teniu un breu resum de l'animació i dels espectacles que es van poder veure els dos dies que va durar la fira.



Per ser la primera fira, realment val a dir que va estar prou bé, l'únic punt a comentar va ser lo petita que es va quedar la fira davant de la gran quantitat de gent que hi havia. La fira, pel que semblava, estava pensada (i preparada) com si d'una fira medieval de poble es tractés, però al realitzar-se a Banyoles (una ciutat bastant més gran que els "poblets" del voltant on solen celebrar-se aquest tipus de fires), es va col·lapsar una mica: caminar per entre les parades del mercat es feia difícil, i per veure els espectacles t'hi havies de presentar 1/2 hora abans per poder agafar lloc.
Donada la grandesa de la ciutat, estaria bé que per a la propera edició es tingués en compte que el nombre de visitants serà molt alt, i per tant seria interessant que hi pogués haver espectacles simultanis a varis punts de la ciutat (per no concentrar tothom al mateix lloc), i que la quantitat de "paradetes" i firaires pogués ser més extensa i que comuniqués les diverses places on es realitzessin els diferents espectacles.

1 comentari:

Selenio ha dit...

Casu'n dena! Aquesta no la coneixia, si no hi hagués anat. A veure si es repeteix l'any vinent i ens hi apuntém.

Selenio.