divendres, 18 de setembre del 2009

HEX MASTER

Fat Dragon Games acaba de llençar al mercat una nova linia de productes completament desvinculada del que ja ens te acostumats (escenaris 2D o 3D per rol de taula o wargames basats en quadricules): HEX MASTER.

Aquest és un producte totalment compatible amb el famós joc Heroscape, que ens permetrà ampliar el terreny de joc de manera fàcil i ràpida. Heroscape és un joc de miniatures basat en un taulell que es munta amb fitxes hexagonals i que ens permet crear escenaris 3D per tal que el terreny de joc sigui sempre diferent. Perque us en feu una ideia, aquí us en deixo un parell de fotos:


Caixa bàsica d'Heroscape


El que es pot arribar a fer...

Així dons, aquest nou producte de Fat Dragon Games, està especialment indicat per a poder ampliar el terreny sense haver de deixar-se la nòmina comprant peces adicionals.




Aquest producte surt en un moment més que bó, ja que a l'últim Gen Con, la multinacional Hasbro (la propietària d'Heroscape), va donar a conèixer el Master Set 3 d'aquest famós joc: Dungeons & Dragons!




Finalment només comentar que tot i que sembla bastant clar que HEX MASTER és un producte clarament dedicat a jugar-se juntament amb Heroscape, val a dir que també podria servir per qualsevol joc que utilitzi caselles hexagonals com a base.

dilluns, 7 de setembre del 2009

10 é aniversari d'Edge

Dons si, el dia 09-09-09 Edge Entertainment celebra el seu 10 é aniversari, i ho fa d'una manera realment espectacular!

Per una banda, i tal i com ha anat fent durant uns quants mesos, Edge sortejarà entre tots els usuaris que pertanyin a la seva comunitat una sèrie de regals. La diferència aquesta vegada, radica en que els regals no estan predefinits, i per tant no es sortejaran 10 regals entre 10 usuaris, sinó que es triaran a l'atzar 10 usuaris, i se'ls hi regalarà un dels productes que tinguin a la seva "wishlist". La wishlist és una llista configurable per cada usuari, on s'hi poden posar els jocs que més t'agradaria tenir. És molt útil per que es pot enviar per correu electrònic a amic o familiars abans del teu aniversari o de nadal, perquè vegin que és el que vols, i et regalin alguna cosa que realment et faci il·lusió.
I per altra banda, Edge farà durant 3 dies una oferta especial d'aniversari rebaixant una gran quantitat de productes (més de 100), de manera que siguin assequibles per a tothom. Realment és un gran moment per aconseguir aquells jocs més cars a preus (segons diuen els d'Edge) molt baixos, tot i que no han especificat quin seria el percentatge de descompte. Avisen però que això no són saldos. Passats els 3 dies que durarà la promoció (9, 10 i 11 de setembre), els preus tornaran a ser els de sempre. També han remarcat, que tot i que hi haurà molts jocs "de sempre", també posaran en oferta molts jocs actuals i molt populars.


Realment s'agraeix veure editorials "roleres" que saben fidelitzar els clients, mantenir-los contents i crear comunitat! Un 10 per Edge!!!

dimecres, 2 de setembre del 2009

GEN CON 2009: Austràlia

El segon Gen Con de l'any ja està a punt d'arribar: durant els dies 18, 19 i 20 de setembre, Brisbane (Austràlia) acollirà l'últim Gen Con de l'any, després que el que s'hauria d'haver celebrat a Anglaterra va ser suspés. Així dons, els seguidors del Gen Con s'hauran de conformar amb l'original, que va tenir lloc com cada any a Indianapolis (USA), i el d'Austràlia, a Brisbane. 




Aquest any, el Gen Con d'Austràlia inclourà un pilot d'activitats, entre elles, jocs de cartes, jos de taula, jocs de miniatures (tan de warbands com wargames), jocs de rol, seminaris, presentacions, demostracions, jocs d'ordinadors i consoles, anime i "cosplay", etc. Així que si teniu aquest dies de festa i us podeu (i voleu) acostar fins a Brisbane, estic segur que no us en penedireu.