dimarts, 31 d’agost del 2010

Temporada de Mercats Medievals 2010

Ja hi tornem a ser, un nou setembre és aquí, i a Girona comença la temporada de fires, festes i mercats medievals.

Per inaugurar la temporada, com sempre, tenim el Besalú Medieval, que es durà a terme durant el primer cap de setmana de setembre. Aquest mercat és l'únic que cobra entrada, però els 2 o 3 € de l'entrada no són tant si podem aprofitar bé el dia i passar-lo veient espectacles, lluites i gaudint de l'ambient medieval que es respira a tota la vila.

Tot i que no és un mercat medieval, cal recordar que el primer dissabte de setembre, a la nova hípica de la Bisbal d'Empordà "Cavalls de Forallac" i com a acte d'inauguració, hi haurà un torneig medieval a càrrec de la companyia Drakonia. Més info aquí.

Tot seguit podrem anar a veure "Terra de Trobadors", a Castelló d'Empuries, que es realitzarà durant el segon cap de setmana de setembre, tot i que oficialment l'inauguració es farà el dia 10 amb el tradicional sopar. A destacar la gran quantitat d'espectacles, el torneig i el tradicional mercat.

Ara ja ens haurem d'esperar fins a l'octubre per poder gaudir del Mercat Medieval de Peratallada, que està programat per als dies 2 i 3 d'octubre. Realment un poble molt adient per celebrar-hi un bon mercat medieval!

I per tancar l'article ja només em queda comentar "Aloja" a Banyoles, que durant aquest any celebrarà el seu segon aniversari. Podrem visitar-lo durant els dies 8 i 9 d'Octubre. Esperem que millori respecte a l'edició de l'any passat i comenci a consolidar-se com un bon mercat medieval a les comarques Gironines.

2 comentaris:

Núria ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Núria ha dit...

Cal destacar que com a novetat d'aquest any el mercat medieval de Terra de Trobadors (Castelló d'Empúries) també es durà a terme el dissabte, i no només el diumenge, com era costum fins ara... XD