dilluns, 11 de maig del 2009

The Hunt for Gollum



La caça de Gollum. 

Uns anys després de l'estrena de la mítica trilogia de "El senyor dels anells" de la mà del director Peter Jackson, i esperant encara l'estrena de "El Hobbit" que apareixerà probablement al 2012 de la mà de Guillermo del Toro, ens arriba ara "The Hunt for Gollum". 

The Hunt for Gollun (la caça de Gollum, en català), és un curtmetratge d'uns 40 minuts de duració realitzat a Anglaterra per un grup de fans. Amb un pressupost de tansols 3000 lliures esterlines, han aconseguit crear una precuela del que va passar abans de la guerra de l'anell, i després de dels fets narrats en el Hobbit amb una qualitat que realment sorprén!

El curtmetratge és totalment gratuit, i es pot veure directament i en alta qualitat des de la web oficial www.thehuntforgollum.com, des de la que també us podeu descarregar més continguts (fons de pantalla, banners, etc.) i també hi podreu veure els trailers d'aquest magnific curt.
Tot i que per la gent que no es defensa gaire amb l'anglés, també es poden trobar ja les versions subtitulades en castellà i en català.

El curtmetratge, ja ha estat presentat al festival de ciència ficció SCI-FI-LONDON. Esperem que aconsegueixi molts premis!