dimarts, 5 de maig del 2009

Novetats Devir: La Bóveda de los Aventureros

Ha costat, però ja tenim a les botigues un nou suplement de la nova edició de D&D: "La Bóveda de los Aventureros".



Aquest suplement d'unes 200 pàgines, és un extens inventari d'objectes màgics i equip divers que es podrà utilitzar en les nostres aventures; gràcies a que és un suplement genèric i a la seva varietat, ens servirà per a qualsevol univers en el que volguem ambientar les nostres partides.
És un llibre pensat per a Masters, per tal que puguin oferir recompenses adecuades als jugadors que les mereixen, ja sigui el que es podria trobar dins d'una guarida de kobolts com les arques repletes d'or i objectes d'algun imperi antic i oblidat.
Els jugadors probablement seran els que més es deleitaran fullejant les pàgines d'aquest llibre en busca d'aquell complement especific per al seu personatge, però el més probable és que acabi siguent el master el que decideixi quins són els objectes que acabaran duent els personatges jugadors.
En definitiva, un suplement molt recomanable per a grups de jugadors habituals de D&D.
La nota negativa, en aquest cas i com ja comença a ser costum, se l'emporta l'editorial Devir, ja que a diferència de la majoria de les editorials del sector, Devir oblida totalment als seus clients, no dóna practicament cap mena d'informació sobre el llançament dels seus productes i ni tansol es preocupa de tenir la seva web minimament actualitzada i al dia. Una llàstima.