dimecres, 20 de maig del 2009

Novetats Devir: Guia del Jugador de los Reinos Olvidados

Sembla que Devir s'està començant a posar les piles, i si aquest mes no en teniem prou amb "La bóveda de los Aventureros", a partir del pròxim dia 22 de Maig, podrem gaudir també de la "Guia del Jugador de los Reinos Olvidados", un manual imprescindible per a tots aquells que vulguin ambientar les seves partides en l'extens món de Faerun en aquesta nova edició.



Aquesta guia incorpora dues races principals i tipiques de Faerun, com son els Drow i els Genasies, de manera que poguem crear personatges jugadors d'aquestes dues races. Com a novetats de clases, ens podrem trobar amb el "Mágico de la espada", amb el "Marcado por los conjuros" i amb un nou pacte, el "pacto oscuro" per a crear Brujos, juntament amb un bon afegit de "sendas de parangón" de totes les classes.
També hi ha la novetat dels "trasfondos", que ens permetrà dotar als nostres personatges amb algunes habilitats extres en depenent del seu origen. I com no podia ser d'una altra manera, també podrem gaudir de noves "Dotes" i nous rituals.
Per acabar el llibre, ens trobarem amb un capitol dedicat a tot el que fa referància al pas del temps a Faerun: Deus, calendaris, cens dels anys, etc.