dilluns, 22 de juny del 2009

Novetats Devir: MANUAL DEL JUGADOR 2

Impressionant la tirada de publicacions que estan fent els de Devir: al mes de juliol ja ens arribarà el manual del jugador 2.



Sembla que amb l'arribada de la calor, totes les coses pendents (o congelades) de la gent de Devir s'han descongelat i aviat les començarem a trobar a les botigues. La data específica encara no ha estat facilitada per Devir, però si que sembla que al mes de Juliol ja el podrem trobar a les botigues.
Aquest nou manual bàsic, incorpora 5 noves raçes i 8 noves classes! A partir d'ara ja no hi haurà l'excusa de que no trobem cap raça o cap classe que s'ajusti exactament al que els jugadors volen!
D'entre les noves 8 classes en trobarem 4 que estan lligades a la font de poder primigeni (nova classe de poder al món de D&D), les altres 4 pertanyen a poders divins i arcans.
Tot i que pràcticament la totalitat d'aquest manual es concentra en les noves raçes i les noves classes, també hi trobarem algunes noves dotes, més rituals, nous objectes màgics i els backgrounds, una manera de profunditzar en el rerafons dels nostres personatjes. I per acabar-ho d'adobar, en l'apendix ens trobarem amb noves normes i una actualització de les ja existents.
Aquest és realment un manual que no pot faltar en la col·lecció de tot bon màster de D&D.