dimecres, 26 d’agost del 2009

Guanyadors dels ENnie Awards 2009

Durant les Gen Con 2009 es van donar com cada any, els premis ENnie Awards als millors jocs de rol, i a les millors editorials de rol. Si voleu veure la llista de tots els guanyadors, no deixeu de visitar la seva web: http://www.ennie-awards.com/this_year/results.asp
Els grans guanyadors d'aquesta edició han estat sens dubte els jocs "Dark Heresy" i "Dungeons & Dragons 4th Edition".


Dark Heresy s'ha endut 4 premis: 2 Gold i 2 Silver. Els premis gold els ha guanyat en les categories "Best Interior Art" i "Best Production Values", i els premis Silver en "Best Monster or Adversary" i "Best Game", aquest últim, probablement el millor de tots els premis que s'entreguen.
Dungeons & Dragons 4th Edition s'ha endut els premis Gold de "Best Rules", "Best Monster or Adversary", "Best Game" i "Product of the Year", i els premis Silver de "Best Adventure" i "Best Miniatures Product". En total 4 Gold i 2 Silver.


Pel que fa a les editorials, Wizards of the Coast va ser la gran guanyadora amb 10 premis (6 Gold i 4 Silver). Aquesta victòria es deu en gran mesura a la 4a edició del mític joc Dungeons & Dragons, que es va emportar 4 premis Gold i 2 Silver. Star Wars també va ajudar amb 2 Silvers. Completen la llista els premis Gold de "Best Aid or Accessory" pel D&D Insider, i el "Fan Award for Best Publisher".
Paizo Publishing va ser la segona editorial triomfadora de la jornada amb 7 premis: 5 Golds i 2 Silvers. Silver: "Best Cover Art" i "Fan Award for Best Publisher". Gold: "Best Cartography", "Best Adventure", "Best Setting" i "Best Miniatures Product".