dimarts, 25 d’agost del 2009

Torna Dark Sun

Aquesta va ser la notícia bomba que va fer pública Wizards durant l'última convenció de les Gen Con a Indianapolis, i s'ha extés com la polvora per tota la xarxa! Aquesta decisió per part de Wizards ha acontentat a molts fans, ja que des de que els últims moduls de Dark Sun veiessin la llum durant la segona versió de l'AD&D, oficialment no se n'ha tornat a publicar res més.


Imatge del manual de campanya de Dark Sun D&D4

Aquesta nova edició, que ja fa un temps que s'està preparant (segons Wizards), veurà la llum a mitjans del proper 2010, poc després de la sortida del manual del jugador 3 en el qual s'inclouran les noves regles de psiónica.
Segons les fonts oficials, aquesta nova edició de Dark Sun, i a diferència del que ha passat amb Reinos Olvidados, serà totalment fidel a la caixa original, persentant-nos així un mon que no ha canviat gens des del seu llançament en l'AD&D, la qual cosa és molt d'agrair per a tots aquells que ja coneixen el món i que tenen material de la segona edició. D'aquesta manera volen ser fidels a l'esperit original de Dark sun, aprofiant per reeditar la pentalogia Pentaprisma (de Troy Denning), i potser aprofitar per començar a escriure'n de noves.

Pel que fa a l'estat espanyol... Devir encara no n'ha dit res oficialment, o sigui que no se sap encara del cert si traduiran al Castellà aquesta nova ambientació per a la quarta edició (segurament esperaran a veure el material en anglés abans de posicionar-se definitivament), però el coordinador de traduccions Jordi Zamarreño, ha declarat estar totalment a favor de que es tradueixi al castellà. Esperem que Devir prengui en bona nota i es posi a traduir-lo el més aviat possible.

Pels que en volgueu més informació, us deixo un enllaç a la web oficial de Wizards on hi ha una entrevista on parlen del tema. Per llegir l'entrevista traduida al castellà, cliqueu aquí.

4 comentaris:

Quim ha dit...

Aquesta és una bona notícia! Potser serà la forma que entri a la 4a edició.

ZAT ha dit...

Encara no has probat la 4a edició?? Dons ja trigues!!!
Tot i les moltes crítiques que va rebre abans i després del seu llançament, crec que es mereix la bona nota que va obtenir als premis ENie Awards.

Quim ha dit...

No, no, encara no...Tot i que els ENnies tenen trampa per què són "fan awards", i, és clar, la gent vota lo que més coneix. Tot i que estic segur que la 4a té molts de mèrits, que consti. :)

ZAT ha dit...

Jejejeje
Millor que no comencem una discussió sobre que és millor si 4a o 3.5... de discussions d'aquestes n'hi ha hagut moltes i no porten enlloc.
El millor que es pot fer es provar-la: si t'agrada dons hi jugues, i si no, dons canvies de joc.
Per cert, en els ENnie, també hi ha jurat, a part dels vots dels fans.
;P