dimarts, 25 d’agost del 2009

Novetats Devir: Planing Agost - Octubre

La primera novetat de Devir després de les vacances sembla que serà "Scepter Tower of Spellgard", traduida amb el nom de "La Torre del Cetro de Guardia Sortílega".
Scepter Tower of Spellgard
Segons Devir, aquesta aventura específica per a l'escenari de Reinos Olvidados, hauria d'estar a les botigues a finals del mes d'Agost i tenint en compte que últimament estan complint bastant bé els terminis, podria ben ser que aquesta mateixa setmana o la que bé ja el poguessim trobar a les botigues.
De moment però, us en podeu descarregar alguns fragments en anglés des de la web oficial de Wizards: http://www.wizards.com/default.asp?x=dnd/4ex/20080909a
I tot seguit, al setembre (no han especificat quan), ja podrem gaudir d'un manual que molts ja estaven esperant: "Martial Power", traduit com a "Poderes Marciales".

Martial Power

Seguit de l'última aventura de la série H de D&D, "Piramid of Shadows" que en castellà serà "La pirámide de las sombras", que arriba amb bastant de retard: molts mesos segons les previsions inicials, i molt tard per a molts masters que ja han jugat a H1 i H2!
Piramid of Shadows

De cares a l'octubre, i si tenim molta sort, podrem disfrutar del "Monster Manual 2".