divendres, 10 d’octubre del 2008

Borderland Keep


Buscant per internet, vaig trobar aquest fantàstic suplement de Fat Dragon Games. Com ja vaig comentar en un altre article, aquesta empresa te molts bons suplements per poder jugar a rol de taula amb miniatures. Dons bé, en aquest cas, ens trobem davant d'un mòdul molt agosarat, ja que per poder crear tot el que ens dona, hi haurem de dedicar-hi moltes més hores que en preparar una partida normal. En aquest cas, es tracta de construir una petita fortalesa (o castell), aquest:






La versatilitat d'aquest tipus d'escenografia, ens permetrà crear des d'un petit "puesto fronterizo", fins a un gran castell fortificat. L'única pega que de moment li he pogut trobar, ha sigut la poca quantitat d'edificis que inclou aquest suplement. La qual cosa, és un problema si volem recrear un gran castell medieval.



De moment, us deixo per aquí un vídeo del castell, i algunes fotos on hi he pogut afegir més edificis.













Ara, ja només queda un repte, crear (o aconseguir) unes bones regles per poder jugar-hi únicament amb miniatures de D&D. De moment, per començar, intentaré crear-les per a 4 warbands de 200 punts cadascuna: 2 defensaran la fortalesa i les altres dues l'hauran de conquistar. Un cop tingui els resultats, ja comentaré que tal funciona.