dijous, 2 d’octubre del 2008

Dwarven Forge

Per als que us agrada l'escenografia 3D per jugar a rol de taula (com D&D 4), Dwarven Forge és el millor que hi ha al mercat! Aquesta petita empresa amb seu a Carbondale (USA), s'ha especialitzat en escenografia modular, per poder jugar partides de rol sense haver d'utilitzar el llapis i el paper per anar dibuixant el mapa en el que es troben els PJ's.
L'èxit del seus escenaris, està tant en la modularitat de tots els components, la qual cosa permet crear tots els dungeons que siguis capaç d'imaginar, com en la gran qualitat dels acabats dels components.

L'escenografia
Els escenaris que podem trobar ens permetran dirigir partides medievals i de fantasia, o si ho preferim també podrem recrear fantastics escenaris de ciència ficció. Tots els escenaris estan preparats per a poder jugar amb miniatures, amb el sistema de quadricula d'una polzada (tipic de D&D Minis).
A més, tots els productes es venen tant en "sets" (o packs), com en peces separades, la qual cosa ens dona molta facilitat per a poder personalitzar els nostres dungeons.
Per a D&D, podrem trobar una gran varietat d'escenaris: tavernes, coves, llacs i temples formen el gruix de productes.
Tots els preus, tot i que no son gens barats, estan en dolars americans, la qual cosa (i aprofitant la devallada del dólar vs. l'euro), ens beneficia bastant. Vaja, que si voleu comprar ara és el moment! ;P

Per acabar, us deixo un video i algunes fotos per tal que vosaltres mateixos pogueu evaluar si val la pena o el material que ens ofereixen.





2 comentaris:

Núria ha dit...

Molt ben redactat, sí senyor! Molt millor que els meus alumnes de nivell D. Només un parell de coses:
-Sisplau, escriu-me "barat" com Déu mana!!!
-El connector "cosa que" és equivalent a "la qual cosa" (així varies una mica, que l'has repetit tres o quatre cops).
Finalment, aquest comentari no cal que el publiquis, no ve al cas! :)

ZAT ha dit...

Wenu, el barat ja està corretgit. Ara també estaria bé que comentessis el contingut de l'article a més de l'ortografia i la gramàtica.
:P